10 علت آبگیری نکردن ماشین لباسشویی تمام برندها + راه حل

آبگیری نکردن ماشین لباسشویی از جمله مشکلات رایجی است که در اغلب مواقع تنها با تمیز کردن فیلتر و شلنگ آب ورودی و جاپودری قابل حل است. اما این احتمال نیز وجود دارد که برخی قطعات داخلی از جمله شیربرقی و برد الکتریکی دچار اشکال شده باشند. در این مطلب علت آب نیامدن داخل لباسشویی و راه حل آن را بررسی می کنیم.
علت آبگیری نکردن ماشین لباسشویی
آنچه در این مطلب میخوانید

آبگیری نکردن ماشین لباسشویی یکی از مشکلات مهم و رایجی است که از شروع برنامه های شستشو جلوگیری می کند. در هر مرحله از شستشو اگر آب به داخل لباسشویی وارد نشود، لباس ها تمیز نخواهد شد. به همین دلیل بهتر است با دلیل آب نرفتن داخل لباسشویی آشنایی کامل داشته باشید. در این بخش از آموزش تعمیر ماشین لباسشویی ری تعمیر به این سوال که چرا ماشین لباسشویی آبگیری نمی کند پاسخ داده و برای برندهای مختلف از جمله ال جی، اسنوا، پاکشوما، سامسونگ، دوو، کنوود و غیره راه حل ارائه می دهیم.

چرا ماشین لباسشویی آبگیری نمی کند؟

از مهم ترین دلایل آبگیری نکردن ماشین لباسشویی می توان به موار زیر اشاره کرد:

1- پایین بودن فشار آب؛ رایج ترین دلیل آب نرفتن داخل لباسشویی

یکی از اصلی ترین دلایلی که مانع از آبگیری ماشین لباسشویی می شود، پایین بودن فشار آب ساختمان یا قطع بودن آن است. این مساله در روزهای گرم تابستان و ساعات اوج مصرف در آپارتمان ها بیشتر بوجود می آید. اگر فشار آب ساختمان پایین است، بهتر است لباسشویی را در ساعات خارج از ساعت اوج مصرف روشن کنید.

2- رسوب گرفتن فیلتر آب ورودی

در پشت لباسشویی و قسمت ورودی آب فیلتر برای جلوگیری از ورود املاح به داخل دستگاه قرار دارد. روی منافذ این فیلترها به مرور املاح زیادی رسوب کرده و آنها را مسدود می کند. علت آبگیری نکردن ماشین لباسشویی های قدیمی در اغلب مواقع رسوب گرفتن و مسدود شدن فیلتر آب ورودی است. فیلترها باید به صورت مرتب از جای خود خارج شده و بعد از تمیز شدن و رسوب گیری مجدد نصب شوند.

3- مسدود شدن شلنگ؛ علت آب نیامدن داخل ماشین لباسشویی

در تمام ماشین های لباسشویی آب از طریق شلنگ قرار گرفته در پشت آن وارد دستگاه می شود. با توجه به روکار بودن شلنگ، احتمال تا خوردن و شکستگی در آنها وجود داشته و مسیر عبور آب مسدود می شود. علاوه براین، اگر شلنگ بیش از اندازه قدیمی است، احتمال رسوب گرفتن آنها وجود دارد. شلنگ را بررسی و در صورت نیاز آن را تعویض کنید.

4- مسدود بودن جاپودری

در حالت استاندارد آب در مرحله آبگیری ابتدا وارد جاپودری شده و سپس به داخل دیگ انتقال پیدا می کند. اگر جاپودری رسوب زیادی گرفته باشد یا در ساختار آن اشکالی بوجود آمده باشد، آب داخل لباسشویی نمی رود. براحتی می توانید جاپودری را از جای خود خارج کرده و آن را تمیز کنید. اگر این قطعه دچار شکستگی شده باید تعویض شود.

آبگیری نکردن لباسشویی به علت کثیفی جاپودری

5- خرابی شیر برقی

از دیگر دلایل آب نرفتن داخل لباسشویی می توان به خرابی شیر برقی اشاره کرد. شیر برقی قطعه بسیار مهم در مدیریت جریان آب به داخل دستگاه است. با خراب شدن این قطعه، آبگیری به طور کامل انجام نمی شود و روند شستشوی لباس ها نیز با مشکل مواجه خواهد شد. بررسی و تعویض شیر برقی نیاز به مهارت داشته و می توانید با ما در مرکز تعمیر ماشین لباسشویی جنوب تهران تماس بگیرید.

6- خرابی هیدروستات

در ماشین های لباسشویی سطح آب نباید از مقدار مشخص بیشتر شود و هیدروستات مسئول اندازی گیری مقدار آب در داخل دستگاه است. به محض رسیدن سطح آب به مقدار از قبیل تعیین شده، هیدروستات به برد اطلاع می دهد. در نتیجه برد به شیر برقی فرمان قطع شدن جریان آب را ارسال می کند. در برخی از مواقع ممکن است هیدروستات اشکال داشته باشد و مقدار آب را اشتباه تشخیص دهد.
برای حل مشکل ابتدا هیدروستات باید بررسی و در صورت معیوب بودن این قطعه تعویض شود.

7- خرابی بدر الکتریکی؛ بدترین علت آبگیری نکردن ماشین لباسشویی

به جرات می توان گفت، بدترین دلیل آب نیامدن داخل لباسشویی، خرابی برد الکتریکی است. برد الکتریکی تمام قطعات داخل دستگاه را مدیریت کرده و اشکال در آن اختلالات زیادی را بوجود می آورد. در برخی از مواقع ممکن است تمام قطعات داخلی به جز برد سالم باشند و به همین دلیل قبل از پر شدن کامل دستگاه، فرمان قطع شدن جریان آب به شیر برقی ارسال شود.
برد الکتریکی ساختار پیچیده ای دارد و تعمیر آن فقط توسط تعمیرکاران باتجربه باید انجام شود. در غیر این صورت منجر به خسارت های هنگفت می شود.

8- اشکال در قفل درب لباسشویی

برای حفظ ایمنی به محض باز شدن درب لباسشویی برنامه های شستشو متوقف می شوند. در حالت استاندارد امکان باز شدن درب در زمان آبگیری لباسشویی وجود ندارد، اما اگر قفل خراب شود این اتفاق رخ خواهد داد. در نتیجه، اگر لباسشویی آبگیری نمی کند، بررسی کنید که ایا قفل درب سالم است و درب کاملا بسته است یا خیر؟

آب نیامدن داخل لباسشویی به دلیل خرابی قفل درب

9- خرابی میکروسوئیچ درب

از دیگر دلایل نیامدن آب در ماشین لباسشویی می توان به خرابی میکروسوئیچ درب اشاره کرد. میکروسوئیچ ها وضعیت درب را بررسی و اطلاعات را به برد ارسال می کنند. اگر این قطعات درب را باز تشخیص دهند، برد فرمان متوقف شدن برنامه شستشو و آبگیری را انجام می دهد.
این احتمال وجود دارد که درب کاملا بسته باشد اما میکروسوئیچ ها اشتباها آن را باز تشخیص دهند. در این شرایط بهترین کار تعویض میکروسوئیچ توسط تعمیرکار است.

10- اشکال در شلنگ های داخلی و سیم پیچی

از دیگر مواردی که می توانند منجر به آبگیری نکردن ماشین لباسشویی شوند، اشکال در شلنگ های داخلی و سیم پیچی قطعات است. این قطعات نقش مهمی در انتقال آب داشته و بررسی آنها باید توسط تعمیرکار انجام شود. علاوه براین، ممکن است سیم پیچی داخلی اشکال داشته و ارتباط قطعات قطع شده باشد.

علت نیامدن اب داخل لباسشویی پاکشوما

اگر ماشین لباسشویی پاکشوما آبگیری نمی کند، چند دلیل مهم برای آن وجود دارد از قبیل:

  • مسدود شدن فیلتر آب ورودی
  • مسدود شدن شلنگ آب ورودی
  • پایین بودن فشار یا قطع بودن آب
  • خرابی شیر برقی
  • اشکال در برد الکتریکی لباسشویی
  • اشکال در سیم پیچی داخلی
  • اشکال در شلنگ های داخلی
  • رسوب گرفتن زیاد جاپودری
  • خرابی هیدروستات

برای حل این مشکلات می توانید با نمایندگی تعمیر ماشین لباسشویی پاکشوما جنوب تهران تماس بگیرید.

آبگیری نکردن لباسشویی دوو

آبگیری نگردن لباسشویی دوو به دلایل مختلف از قبیل مسدود شدن فیلتر و شلنگ آب ورودی، خرابی شیر برقی و برد الکتریکی و هیدروستات و همچنین اشکال در قفل درب و میکروسوئیچ ها رخ می دهد. برای بررسی مشکلات فنی می توانید با نمایندگی تعمیر ماشین لباسشویی دوو جنوب تهران تماس بگیرید.

علت نیامدن آب داخل لباسشویی ال جی

مانند سایر برندها، ماشین لباسشویی های ال جی نیز به دلایل مختلفی ممکن است آبگیری نکنند که عبارتند از:

  • مسدود شدن فیلتر آب ورودی
  • مسدود شدن شلنگ آب ورودی
  • پایین بودن فشار یا قطع بودن آب
  • خرابی شیر برقی
  • اشکال در برد الکتریکی لباسشویی
  • اشکال در سیم پیچی داخلی
  • اشکال در شلنگ های داخلی
  • رسوب گرفتن زیاد جاپودری
  • خرابی هیدروستات

اگر در زمینه رفع این مشکلات تخصص کافی ندارید می توانید با مرکز تعمیر ماشین لباسشویی ال جی جنوب تهران تماس بگیرید.

علت آبگیری نکردن ماشین لباسشویی اسنوا

علت آبگیری نکردن لباسشویی اسنوا در اغلب مواقع به پایین بودن فشار آب ساختمان و مسدود شدن فیلتر و شلنگ آب ورودی مربوط است. علاوه براین، بررسی کنید که آیا شیر برقی و هیدروستات سالم هستند، قفل درب سالم است و اشکالی در میکروسوئیچ ها وجود ندارد؟ مسدود شدن جاپودری و خرابی برد الکتریکی نیز می توانند در این زمینه نقش داشته باشند. برای بررسی بیشتر می توانید با نمایندگی تعمیر ماشین لباسشویی اسنوا جنوب تهران تماس بگیرید.

جمع بندی

بسیاری از دلایل آبگیری نکردن ماشین لباسشویی برندهای مختلف براحتی قابل حل هستند و نیاز به تعمیرکار ندارند. اما در شرایطی که خرابی برد الکتریکی، شیربرقی و سیم پیچی داخلی دلیل آب نیامدن داخل لباسشویی باشد، تنها راه حل تماس با تعمیرکار است. تیم ری تعمیر در تمام محله های جنوب تهران آماده ارائه این خدمات در محل و منزل با قطعات اصلی می باشد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر و سفارش تعمیر لباسشویی با کارشناسان ری تعمیر در ارتباط باشید:

بدون نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

درخواست آنلاین اعزام تعمیرکار

برای تمام مناطق جنوب تهران